Ga naar de inhoud

Als leverancier van medische apparatuur en verbruiksartikelen heeft DUDOK Surgical B.V. een ruim assortiment aan hoogwaardige producten op voorraad.

Ingrepen optimaliseren door middel van innovatieve technologie voor de urologie en cardiologie, dat is waar we ons bij DUDOK Surgical B.V. dagelijks voor inzetten. We werken internationaal samen met gerenommeerde fabrikanten teneinde de nieuwste innovaties in Nederland te kunnen aanbieden. Naast innovatieve degelijke producten is kennis en ervaring een belangrijk onderdeel van onze service, die we graag delen tijdens bijvoorbeeld een scholingsdag, klinische les of ondersteuning bij een nieuwe product.

Wij bieden een breed assortiment van hoogwaardige producten voor de urologie. Met de focus op degelijkheid, innovatie en prijs ondersteunen wij dagelijks urologische ingrepen met innovatieve technologie. U kunt met ons contact opnemen voor het complete productaanbod.

Naast urologie bieden wij tevens innovatieve producten voor de cardiologie. Neem gerust contact met ons op voor het gehele assortiment. 

We zijn in Nederland actief met verschillende producten, enerzijds systemen (hardware) en anderzijds disposables. Daarbij zijn we onder andere gespecialiseerd in lasertechnologie voor het behandelen van spataderen.